Farinsocker och farin strö

Hej, jag ska baka en typ av kanelbullekaka "https://www.rainbownourishments.com/vegan-apple-cinnamon-rolls/ " där det står att man ska använda farinsocker till fyllning, jag har iallafall råkat köpa farin strö. Jag har sett att farin strö inte ger lika mycket smak och kan göra det torrare. Kan jag lägga till typ sirap eller något för att få till en djupare smak som farinsocker ger?
Zuzanna

Kommentarer

  • Hej Zuzanna,

    Tack för din fråga. Du kan använda Brun Farin Strö i en sådan fyllning, det blir inte torrt men kan som du säger bli något mindre smak. Den mörka sirapen kommer inte att väga upp så att det blir mer smak, därför tycker jag att det är bättre att du använder farin stör eller köper ett nytt paket farinsocker och använder brun farin strö till något annat du ska baka.

    Vänliga hälsningar,
    Dansukker


    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.