Fromage med gelésocker multi

Kan jag göra fromage med gelésocker istället för gelatinblad?
Jessica

Kommentarer

  • Hej,

    Jag har själv inte testat det men pH-värdet i och med citronen kan ställa till det. Men testa dig gärna fram. Enligt detta recept: Citronfromage med salt crunch skulle jag bytt ut 1 dl strösocker med 1 dl gelésocker multi och smält ner och kokat det med citronsaft och 1 dl grädde.

    Sen skulle jag vispat upp äggulorna med 1 msk strösocker och vispat upp resterande grädde för sig. Låtit citronsaften vilat några minuter och sedan vänt ner äggulorna och grädden i omgångar, försiktigt. Låt stå i kylen några timmar.

    Jag har som sagt inte testat detta själv och kan inte garantera ett bra resultat.
    Lycka till med din fromage och god jul!
    /Dansukker
    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.