Jag har själv inte testat det men pH-värdet i och med citronen kan ställa till det. Men testa dig gärna fram. Enligt detta recept: Citronfromage med salt crunch skulle jag bytt ut 1 dl strösocker med 1 dl gelésocker multi och smält ner och kokat det med citronsaft och 1 dl grädde.
Sen skulle jag vispat upp äggulorna med 1 msk strösocker och vispat upp resterande grädde för sig. Låtit citronsaften vilat några minuter och sedan vänt ner äggulorna och grädden i omgångar, försiktigt. Låt stå i kylen några timmar.
Jag har som sagt inte testat detta själv och kan inte garantera ett bra resultat. Lycka till med din fromage och god jul! /Dansukker
Jag har själv inte testat det men pH-värdet i och med citronen kan ställa till det. Men testa dig gärna fram. Enligt detta recept: Citronfromage med salt crunch skulle jag bytt ut 1 dl strösocker med 1 dl gelésocker multi och smält ner och kokat det med citronsaft och 1 dl grädde.
Sen skulle jag vispat upp äggulorna med 1 msk strösocker och vispat upp resterande grädde för sig. Låtit citronsaften vilat några minuter och sedan vänt ner äggulorna och grädden i omgångar, försiktigt. Låt stå i kylen några timmar.
Jag har som sagt inte testat detta själv och kan inte garantera ett bra resultat.
Lycka till med din fromage och god jul!
/Dansukker