Kardemummabullar

Hej såg ett recept på Kardemummabullar idag den man ska ha degen i kylen över natten, om man vill göra bullarna direkt hur länge ska den gäsa då så man slipper vänta en dag?
Jörgen

Kommentarer

  • Hej Jörgen,

    Jag gissar att du menar receptet som visas på FB och Instagram: Kardemummabullar
    I så fall kan du välja att göra receptet med rumstempererade ingredienser, (även vattnet) och följa instruktionerna för dag 1 förutom jäsningen. Låt istället degen jäsa 20-30 min. Baka ut till kardemummabullar och låt jäsa igen ca 1 timme. Grädda i 225 grader och sedan pensla med sockerlag och strö på topping. Eller så kan du följa detta recept som är ett liknande recept men som går att göra på några timmar: Lyxiga kardemummabullar

    Återkom om du undrar något mer.
    Mvh,
    Dansukker
    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.