Till senaste kommentaren

Kokosbollar med Gelésocker Multi istället för gelatin?

Skulle vilja göra vegetariska kokosbollar, de vita bestående av äggvita och socker. Undrar om man på något vis kan använda syltsocker om man kokar vätskan och syltsockret och sedan låter den svalna lite innan man vispar det med äggvitan.

Kommentarer

  • Hej Marie,

    Tack för din fråga.
    Jag vet inte om det fungerar att byta ut gelatin med syltsocker men har själv velat testa att göra kokosbollar/gräddbullar med vår produkt gelésocker multi. Gelésocker multi är den produkt som jag tror passar bäst och om du vill testa det så ska sockret kokas med vätskan minst 30 sekunder. Häll det sedan i äggvitan som du hade gjort om du gjorde en sockerlag på gelatin. Eftersom jag inte testat ett sådant recept kan jag inte garantera resultatet men om du inväntar mitt test, som jag kommer att göra de närmsta dagarna så lovar jag att återkomma med resultat och recept!

    Vänligen,
    Dansukker
    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.