Krabbelurer

Hej! Enligt ert recept på Krabbelurer ska det vara 1 1/2 dl mjölk men då blir smeten som en hård deg. Jag googlade och fick upp ett annat likadant recept men med 2 1/2 dl mjölk vilket kändes mer rimligt. Har ni möjligen skrivit fel eller är tanken att det ska vara en deg och inte en smet?

Mvh
Rebecca

Kommentarer

  • Hej Rebecca!

    Tack för ditt mail.
    Vårt recept på Krabbelurer ger en ganska tjock smet. Vi har haft det receptet i många år och smeten kan upplevas aningen tjock. Det är typ som en tjockare sockerkakssmet.
    Ett tips är att lufta upp mjölet aningen så det inte så kompakt när du måttar upp det. Tänker att det kan vara anledningen till att din smet blev för hård.

    Lycka till med krabbelurerna!

    Hälsar Dansukker
    Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.