Till senaste kommentaren

Vart kan jag köpa Ekologiskt Strösocker 10 kg?

Hej,
Jag undrar vart i Göteborg jag kan få tag i eran Ekologiska strösocker på 10 kilo paket?

(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Ahmet,

  Tack för din fråga.
  Ekologiskt strösocker 10 kg är listad hos Axfood Snabbgross och Martin & Servera men det är butikerna själv som bestämmer vilka produkter de ska ha inne. Därför kan jag inte se om produkten finns hos någon av butikerna idag. Om produkten inte finns inne när du kommer dit kan du fråga butiken om de kan beställa hem den till dig.

  Vänligen,
  Sofia
  Sofia
  (Uppdaterad )
 • Hej Sofia och Ahmet,
  Jag hade samma problem och var på min ICA butik och försökte se om man kunde beställa hem 10kg förpackningen då vi skulle baka för skolklassen men tydligen var det inte möjligt enligt butikspersonalen(har dem gjort rätt eller fel?).

  Efter lite sök på nätet så är det bästa som jag hittills lyckats hitta en butik som heter Outofhome men det verkar som att man måste vara företag och hemleveransen gjorde att det blev dyrare än om jag skulle beställa det i 1kg förpackningar från någon av matbutikerna på nätet.
  Nedan är länken till outofhome:
  https://outofhome.se/strosocker-10kg

  Om det nu är så att man ska beställa lite större kvantiteter och inte är ett företag så vill jag tipsa om en sajt som jag nyligen upptäckt som listar matbutikerna som sitter på Dansukker sortimentet och man får även priserna presenterade för sig per butik.
  https://www.matspar.se/produkt/ekologiskt-strosocker-1000-g-dansukker


 • Hej Linda,

  När det kommer till Ekologiskt Strösocker 10 kg finns den bara att köpa hos grossisten Axfood Snabbgross. Däremot kan du fortfarande köpa vanligt Strösocker 10 kg på Hemköp, Willys och City Gross. ICA har inte kvar produkten så du kan tyvärr inte beställa hem den där längre.

  Vänliga hälsningar,
  Dansukker

  Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.