Till senaste kommentaren

Vaniljbavarois med björnbärskompott

Hej, står i receptet att bavaroisen ska frysas i ca 2 timmar.Ska den sedan tas ut och förvaras i kylskåp till serveringen ? Eller ska den stå kvar i frysen fram till servering ? Hur länge ska den i så fall tina innan den ska ätas ?
Tänkte förbereda desserten dagen innan den ska ätas !
Mvh
Vibeke
Vibeke Knoll

Kommentarer

  • Hej Vibeke,

    Tack för din fråga.
    Jag kan se att det är lite otydligt i receptet och det ska vi ändra på. Den ska tas ut minst 10 min innan servering men kommer då att vara fortsatt fryst. Vill du ha en mjukare bavarois bör du ta ut den ca 30 min innan och förvara den i kylen. Men ta då ut den från formen direkt när den kommer från frysen, det är enklast och blir snyggast.

    Vänliga hälsningar,
    Dansukker


    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.