Till senaste kommentaren

Varför finns inte ert vaniljsocker i min Icabutik?

Dansukker vaniljsocker finns inte i min icanära butik längre. Varför?
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Inger,

  Tack för din fråga.
  Tyvärr har Ica och alla övriga butikskedjor förutom City Gross slutat att köpa in vårt vaniljsocker. Du kan alltså bara köpa produkten på City Gross för tillfället. Vi hoppas att butikerna ska ta in vaniljsockret i sitt sortiment igen och det kan säkert hjälpa om du låter personalen i din butik veta att du saknar produkten.

  Vänligen,
  Dansukker
  Sofia
  (Uppdaterad )
 • Buuuuuuu vad dåligt av alla kedjor, bästa vaniljsockret på marknaden ju…
 • Hej,

  Vad kul att du tycker det och det är verkligen synd att produkten bara finns hos en kedja. Vi hoppas att detta ändras snart!

  Mvh,
  Dansukker
  Sofia
 • Håller helt med. Bästa vaniljsockret. Tyvärr finns inte City gross där jag bor i området runt Vara Lidköping. Är det någon fler butik som säljer, eller går det att beställa direkt från er?
 • Hej Evy,

  Dessvärre är det fortfarande bara City Gross som har vårt vaniljsocker i sitt sortiment. Förhoppningsvis kommer det att ändras men än så länge är det fortfarande så. Man kan inte heller beställa produkten från oss men via nätbutik, såsom mathem eller delitea ska du kunna beställa hem den från.

  Vänligen,
  Dansukker
  Sofia
 • Blev förvånad att er produkt inte fanns i min Ica butik. Får handla den hos Citygross nästa gång jag är i Västerås. Vi har ju Matpiraten också. De kanske har nån förpackning. Så Ica.... ta hem den här produkten bums!
 • Jag förstår din förvåning och du får gärna nämna den för Ica så att de får informationen om att produkten är saknad 👍

  Vänligen,
  Dansukker
  Sofia
 • Jag blir tokig på att inte hitta ert vaniljsocker längre i de stora butikerna.
  Alla andra vaniljsocker på marknaden smakar sågspån så det innebär i princip att man nu måste lagra på sig från Citygross så man har något år i taget.

  Så dåligt av ICA och Hemköp etc.
 • Hej,

  Ja det är tråkigt att det är så. Det enda du kan göra är att påpeka det till Ica och de andra butikskedjorna så att de förstår att ni konsumenter vill ha vårt vaniljsocker. Då kanske de ändrar sig och tar in produkten igen.

  Vänligen,
  Dansukker
  Sofia
 • Tyvärr finns det inte kvar på City Gross i Trollhättan heller längre. Det gör mig förtvivlad för jag hittar inget som är lika bra.

 • Hej Liselott!

  Tack för ditt mail.
  Samtliga dagligvarukedjor har tagit bort vårt vaniljsocker från sitt sortiment. Det är tyvärr ingenting vi kan påverka. Men vårt vaniljsocker säljs hos diverse grossister, som t ex Menigo, Martin Servera och Svensk Cater. Du kan också köpa Dansukker Vaniljsocker 140g hos www.outofhome.se.

  Vänliga hälsningar Dansukker
  Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.