Vart kan jag köpa Muscovadosirap?

Var kan jag få tag på Muscovadosirap?

Kommentarer

 • Hej Birgitta,

  Tack för din fråga.
  Tyvärr finns inte muscovadosirap kvar i vårt sortiment och går därför inte längre att köpa någonstans.

  Mitt tips är att du testar Mörkt Muscovadorörsocker som smakar väldigt likt och som passar i de flesta recept som Muscovadsirapen gjorde.

  Vänligen,
  Dansukker
  Sofia
 • Hej,
  Väldigt tråkigt att läsa att ni har tagit bort muscovadosirapen ur ert sortiment.
  muscovadosockret är eländigt att hålla på med, så det kommer jag nog aldrig köpa igen.

  Muscovadosirapen är perfekt till bakning och matlagning, och om ni har tagit bort den på grund av dålig försäljning så kan det bero på en alldeles för liten förpackning och för dålig lansering. Den syntes inte i butikerna, och hamnade tyvärr ofta bakom den vanliga sirapen.

  Ni borde ge den en chans till, i samma format som vanlig sirap och med ett tydligare användningsområde.
 • Hej Mats,

  Tack för din feedback!
  Det är alltid lika tråkigt när en produkt försvinner från sortimentet. Att efterfrågan inte varit tillräckligt stor är en anledning till att produkten tagits bort, dessutom slutade de flesta butikerna att sälja Muscovadosirap vilket inte gör att produkten säljer bättre!

  Ha en härlig måndag,
  Dansukker
  Sofia
 • Större förpackning av Muscovadosirap är ju vad jag längtat efter!
  Vi är nu iallafall två människor som känner stort behov av Muscovadosirap
  och ni borde lyssna.
  Det finns säkert tusentals kunder som vill detsamma. Ge oss en
  chans att bevisa detta. Sirapen är godare än någon annan sirap, men den
  var onödigt dyr i den pytteförpackning ni sålde den i.
  Jag vill ha Muscovadosirap bl a för att den innehåller så mycket mer intressant
  näring (mikronutrienter) vilket inte de andra siraperna gör och den är g o d a r e.
 • Hej Lilli,

  Under tiden Muscovadosirap fanns i vårt sortiment var det inte tillräckligt många som köpte den, vilket ledde till att butikerna tog bort den från sitt sortiment. Detta gjorde det svårt för oss att sälja Muscovadosirap.

  När det kommer till näringen så innehåller produkten lite mer mineraler än våra andra sirapsprodukter men för att ta till sig den näring krävs det att man äter väldigt mycket muscovadosirap, vilket ju inte är så bra i sig. Däremot förstår jag att du tycker att muscovadosirapen är godare och rekommenderar då det mörka muscovadorörsockret, som enligt mig är minst lika gott.

  Somriga hälsningar,
  Dansukker
  Sofia
 • Vi kan ju uppmana alla som läser den här tråden att skriva en kommentar, så kanske vi kan få tillbaka sirapen till slut :-)

  Jag vet inte vilka de faktiska orsakerna var till att man tog bort produkten, men varje produkt man håller i sin portfölj kostar pengar att underhålla, och då måste den naturligtvis betala sig i slutändan.

  Men att den sålde dåligt får Dansukker nog till stor del skylla på sig själva, inte butikerna, för det var en idiotisk förpackning, som därför uppenbarligen blev malplacerad i butikerna, och då var det svårt för kunderna att hitta och köpa den.
  Den skulle naturligtvis haft samma förpackning som de övriga stora sirapsflaskorna, och en ärlig prissättning i förhållande till förädlingskostnaden.

  Sen är det ju så att en bra hyllplats i butiken kostar mer pengar, och om Dansukker inte betalat för att få den exponering som behövs för en ny produkt, då går det ju som det går. Så gick det för Cane syrup och så gick det även för Muscovadosirapen, tyvärr.

 • Hej,

  Tack för visat intresse för Muscovadosirap.
  Vi har värnat om att ha produkten kvar i sortimentet och gjort vårt yttersta för att marknadsföra och visa att den finns. Tyvärr har detta inte varit tillräckligt och tillslut har vi fått ta bort produkten, som det ser ut i nuläget åtminstone.

  Tack för era engagerade kommentarer och önskemål. Vi tar med oss detta i vårt fortsatta kvalitetsarbete.

  Vänliga hälsningar,
  Dansukker
  Sofia
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.