Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vit Sirap istället för Ljus Sirap?

Hej! Jag undrar om jag kan använda vit sirap istället för ljus sirap i kak-, bull- och godisbak?

Kommentarer

  • Hej Susanne,

    Det går bra att använda vit sirap istället för ljus sirap när du bakar men tänk på att det kommer att ge en lite annan smak. Den ljusa sirapen har lite mer karaktär och smak av karamell än den vita sirapen som har en god söt smak.

    Vi rekommenderar den vita sirapen till bullbak och den ljusa sirapen till godis- och kakbak men det går bra att byta ut de olika sirapssorterna om du har i åtanke att det blir en viss smakskillnad.

    Lycka till med ditt bak!
    Vänliga hälsningar,
    Dansukker

    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.