Välkommen till Dansukker Forum. Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.
Dansukker erbjuder ett brett sortiment av olika sockerprodukter både från närproducerade sockerbetor men också från sockerrör. Vi lägger stor vikt vid att inspirera och försöker hela tiden utveckla vårt sortiment så det passar de som är aktiva i köket.
Beskan i flädersaften kan bero på olika saker och eftersom jag inte vet hur ditt recept eller tillvägagångssätt sett ut så är jag inte helt säker på vad som gjort den besk. Det kan bero på att det varit mycket vitt kvar på citronerna eller att du fått med för mycket av skaften från blomsterklasarna.
Du kan koka om sylten och tillsätta socker för att bli av med lite av beskan. Återkom gärna om du inte tycker att förslagen passar in i ditt saftkok.
Vänliga hälsningar,
Dansukker
Tack för din förfrågan.
Du kan absolut koka om din flädersaft och tillsätta lite mer socker. Jag rekommenderar dock att du tar en liten mängd och testar först, så du vet hur mycket socker som behövs för att du ska känna dig nöjd med hela satsen.
Lycka till med flädersaften!
Hälsar Dansukker