Saften blev besk, varför?

Vad gjorde jag för fel? Flädersaften blev besk

Kommentarer

  • Hej Agneta,

    Beskan i flädersaften kan bero på olika saker och eftersom jag inte vet hur ditt recept eller tillvägagångssätt sett ut så är jag inte helt säker på vad som gjort den besk. Det kan bero på att det varit mycket vitt kvar på citronerna eller att du fått med för mycket av skaften från blomsterklasarna.

    Du kan koka om sylten och tillsätta socker för att bli av med lite av beskan. Återkom gärna om du inte tycker att förslagen passar in i ditt saftkok.

    Vänliga hälsningar,
    Dansukker
    Sofia
    (Uppdaterad )
  • Saften smakade inte så mycket kan jag koka om den och tillsätta mer socker
  • Kan man koka om flädersaft och lägga i mera socker för den första blev smaklös
  • Hej Marie-Louise!

    Tack för din förfrågan.
    Du kan absolut koka om din flädersaft och tillsätta lite mer socker. Jag rekommenderar dock att du tar en liten mängd och testar först, så du vet hur mycket socker som behövs för att du ska känna dig nöjd med hela satsen.

    Lycka till med flädersaften!
    Hälsar Dansukker
    Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.