Egen lavendelsirap

Vad rekommenderar ni för produkt i Ert sortiment för att göra lavendelsirap med bra hållbarhetstid?
Idag kokar jag den enbart med socker utan konserveringsmedel vilket kortar ner dess hållbarhet.
Med vänliga hälsningar
Göran Andersson

Kommentarer

  • Hej Göran,

    Tack för din fråga. Om du ska göra lavendelsirap så är den bästa av våra produkter socker. Den enda produkten som innehåller konserveringsmedel i vårt sortiment är syltsocker men den kommer att göra sirapen tjockare än du förmodligen önskar att din sirap ska vara. Mitt förslag är att du fortsätter använda socker och tillsätter konserveringsmedel när du gör sirapen.

    Återkom gärna om du undrar något mer och lycka till med lavendelsirapen.
    Vänligen,
    Dansukker
    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.