Vad kan jag ersätta Farinsocker med utomlands?
Hej Dan Sukker
Jag är bosatt i Malaysia och nu med julen runt hörnet är det dags för pepparkaksbak. Jag är lite förvirrad över vad farinsocker heter på engelska.
Översättningen ger mig "brown sugar" men det "brown sugar" jag hittar affären är inte likadant i konsistensen som farinsockret som jag är van vid i Sverige, mycket torrare. Har kanske ni på Dan Sukker någon om en bätrre motsvarighet på enegelska till det svenska farinsockret?
Tack på förhand.
Mvh
Mikael
Jag är bosatt i Malaysia och nu med julen runt hörnet är det dags för pepparkaksbak. Jag är lite förvirrad över vad farinsocker heter på engelska.
Översättningen ger mig "brown sugar" men det "brown sugar" jag hittar affären är inte likadant i konsistensen som farinsockret som jag är van vid i Sverige, mycket torrare. Har kanske ni på Dan Sukker någon om en bätrre motsvarighet på enegelska till det svenska farinsockret?
Tack på förhand.
Mvh
Mikael
Följ inlägget
0
följare
Tack för din fråga.
Vi översätter också Farinsocker till Brown sugar och därför vet jag dessvärre inte vad det annars kan heta. Tyvärr kan det vara så att det inte finns något mörkt och fuktigt socker (som vårt farinsocker) i Malaysia eller på andra ställen i världen. Du kan använda det torra farinsockret för att baka pepparkakor, även om det inte blir exakt samma smak.
Lycka till med ditt pepparkaksbak!
Vänligen,
Dansukker