Florsocker istället för strösocker
Kan jag byta strösocker till florsocker när jag bakar?
Vad är skillnade?
Vad är skillnade?
Följ inlägget
2
följare
Tack för din fråga.
Du kan byta ut strösockret till florsocker men tänk på att det är skillnad i vikten. 1 dl strösocker väger 85 g medan 1 dl florsocker väger 60 g så då bör du ta 85 g florsocker för att få samma mängd, vilket är cirka 1 1/3 dl florsocker.
Lycka till med din bakning,
Dansukker
Ja det ska inte vara några problem att använda florsocker till din ättikslag.
Vänliga hälsningar,
Dansukker
det istället för strösocker?
Jag har själv inte gjort min egen vätskeersättning men det borde inte vara några problem att byta ut strösockret med florsocker, så det tycker jag att du kan göra.
Vänliga hälsningar,
Dansukker
Pudersocker är detsamma som florsocker och därför kan du ersätta florsocker med pudersocker. Däremot skulle jag inte rekommendera att koka gelé på florsocker utan då passar vårt Gelésocker Multi bättre eller vanligt strösocker.
Vänliga hälsningar,
Dansukker
Det går bra att byta ut strösockret med florsocker men tänk på att det är skillnad i vikten. 1 dl strösocker väger 85 g medan 1 dl florsocker väger 60 g så du bör du ta 85 g florsocker för att få samma mängd, vilket är cirka 1 1/3 dl florsocker.
Vänligen,
Dansukker
När du ska koka sylt så rekommenderar jag första hand att du använder Syltsocker, som vi har i en 1kg's påse. Det finns tydliga instruktioner på påsen för mängder mm.
Du kan naturligtvis använda vanligt strösocker, och om du vill florsocker.
1 dl Strösocker = 85 g och 1 dl Florsocker = 60 g.
Hälsar Dansukker
Vad bra att vi kunde hjälpa dig med din fråga och underlätta din inläggning.
Mvh,
Dansukker