Till senaste kommentaren

Varför ny förpackning av bitsocker?

Den nya förpackningen är helt värdelös. För det första tar den större plats i skåpet och är omöjligt att hälla direkt i sockerskålen. Den går absolut inte att ställa på högkant om man en gång har öppnat förpackningen. Hoppas ni lyssnar på alla klagomål om förpackningen och skaffar en maskin som kan förpacka varan på tidigare sätt.

Kommentarer

 • Hej Sonia!

  Tack för ditt mejl och din feedback.

  Vad tråkigt att du inte tycker om vår nya förpackning. Skiftet till ny förpackning beror på att vi flyttar produktionen till en annan fabrik och har anpassat förpackningen efter produktionsutrustningen. Förpackningen kommer inte ändras utan förblir så här framöver.
  Dina åsikter framförs till vår produktionsledning.
  Som ett alternativ har vi även en 500g förpackning Snabbitsocker som kanske passar ditt skåp lite bättre. Med förhoppning om att vår nya förpackning med tiden kommer kännas bättre!

  Hälsar Dansukker
  Ann-Louise
 • Håller fullständigt med om att den nya förpackningen är helt värdelös. Det behövs ingen Einstein för att lista ut att de allra flesta, säkert över 90% (min gissning), ställer fram en sockerskål, inte en förpackning. Förklara för mig hur jag skall öppna den nya förpackningen och hälla i en sockerskål utan att dels sprida bitarna över hela köket dels inte behöva beröra alla bitar som far omkring. Helt sjuk ingenjörskreativitet om man får uttrycka det så.

  mvh
  /Michael
 • Hej Michael!
  Tack för ditt mail!
  jag hänvisar till denna tråd som gäller samma fråga där vi givit ett utförligt svar.
  https://www.xn--frgorochsvar-ucb.dansukker.se/org/nordic-sugar-sverige/d/snabbitsocker-nya-forpackningen/
  Hälsningar, Dansukker
  Pernilla
 • Jag vill också klaga på förpackningen till snabbitsocker 1 kg. Hur fräscht är det att behöva gräva upp sockerbitarna med händer och naglar i dessa pandemitider? Var det ingen som testade förpackningen innan ni bytte? En total felsatsning!
 • Med denna nya idiotiska förpackning och era konsumentovilliga svar köper jag den inte igen.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.