Till senaste kommentaren

Förändring av snabbitsocker, varför?

har i många år köpt snabbitsocker i liten förpackning eftersom vi inte använder mycket och inte vill det ska ta förmycket plats i vårt skafferi (ont om plats). förpackningarna har ändrats (utvecklats?) lite under åren. nu senast var det en ny förpackning igen. vad är det för katastrof till produktchef som beslutat om denna? Den öppnas på den stora ovansidan, går ej att återförsluta och är av så tunn kartong att inget kan ställas ovanpå. det innebär att gör man som vi lågger upp en femtedel av innehållet i sockerskålen har man problem med det som är kvar. kartongen måste förvaras liggande tar stor plats och inget kan ställas ovanpå och fukt kommer in i paketet. en total katastrof! verkar som ni tänkt er att man ska ha kartongen på bordet? vem vill ha en sån stående på bordet i månader? vad var iden bakom nya kartongen? nej byt kartong!

Kommentarer

 • Hej Lars!

  Tack för ditt mejl och din feedback.
  Vad tråkigt att du inte tycker om vår nya förpackning. Skiftet till ny förpackning beror på att vi flyttar produktionen till en annan fabrik och har anpassat förpackningen efter produktionsutrustningen. Förpackningen kommer inte ändras utan förblir så här framöver. Dina åsikter framförs till vår produktionsledning.
  Som ett alternativ har vi även en 500g förpackning Snabbitsocker som kanske passar ditt skåp lite bättre 😀

  Med förhoppning om att vår nya förpackning med tiden kommer kännas bättre!


  Ann-Louise
 • OK, Tack för snabbt svar. Men finns det inte någon som tänkt kring den nya förpackningen?
  Bitarna har dessutom blivit mindre och mindre söta. Kan ju i och för sig vara en omtanke om konsumenterna. Men att byta till något sämre är lite respektlöst mot oss konsumenter som använder era produkter. Men funkar ändå om man i stort sett har monopol.
  500 gr är för hög i lådan.
 • Hej Lars!

  Som jag skrev i mitt tidigare mail så beror flytten av produktionen av bitsocker på en stor omstrukturering och kan tyvärr inte ändras i nuläget.
  Den nya biten väger 3,4 g/bit jämfört med den tidigare på 3,6 g, så biten är något mindre.
  När det gäller sötheten finns det enligt våra mätningar inga skillnader.

  Jag har lagt min bitsockerförpackning ner i skåpet och satt andra sockerprodukter ovanpå - bara som ett litet tips! 😀

  Hälsar Dansukker
  Ann-Louise
 • Tack för tipset, men det är det som inte fungerar då förpackningen är så mjuk att den inte bär upp något annat stadigt. Så, tyvärr, en förpackning framtagen helt utan användningstänk.
 • Håller helt med Lars, otroligt dåligt, tycker dessutom inte att det är okej att behöva ta i bitarna för att lägga i en sockerskål , försöker man med förpackningen så blir det socker överallt och att behöva stapla förpackningen i skåpet  känns också siså där som en lösning

 • Jag håller med trådskaparen om att den nya förpackningen är helt värdelös! Den tar upp alldeles för stor plats i skafferiet. Tänk om och tänk rätt.


 • Hej! Håller med Lars  ang. Dålig förpackning, man skall inte behöva ta på varje bit som skall i en sockerskål känns inte ok.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.