Till senaste kommentaren

Förpackningen till snabbitsocker 1 kg

I dagens samhälle med erfarenhet av pandemier och smittorisker kan jag inte förstå hur man valt att ändra förpackningen till en där man inte kan hälla ur bitarna ifrån? Nu får vi gräva runt i en låda som nästan faller sönder av dålig kvalitet och öppning mitt på? Jag tänker mest på alla de ställen där det är personal som skall fylla på till åldringar eller i lokaler där man har bricka för mjölk och socker (cafeer etc)  Eftersom man önskar endast få ut en del av innehållet från lådan för att lägga i en sockerskål.
I våra egna privata sockerskålar har vi valt att blanda socker av olika slag då det inte är alla som nyttjar snabbitsocker utan några vill ha vanligt hårt bitsocker och andra det bruna. I sockerskålen finns naturligtvis en sockertång. Extra roligt när små barn får hjälpa till och ge mormor socker.  Nu när ni ändrat förpackningen (efter att ha bytt produktionsplats) borde ni dock ha granskat och undersökt var öppningen bäst kunde placerats och hur man öppnar och ges möjlighet att "hälla" ut bitarna i en socker skål.  Eller tror ni inte det finns sådana? Jag tolkar ert svar som att det inte finns möjlighet att byta förpackning pga platsen för produktion. Så tipset är att ni byter till den plats där det förpackades innan - tydligen där brunt bitsocker fortfarande förpackas. /även hårt bitsocker och t ex pärlsocker?)  Att bitarna blivit 0,2 gram mindre är bra  - men förpackningarna är usla!

Kommentarer

  • Hej Ann!

    Tack för ditt mail och din feedback.
    Som du skriver så genomgår Nordic Sugar en stor omstrukturering och har därför flyttat produktionen av bitsocker till vår anläggning i Tyskland. Vi har anpassat förpackningen till den produktionsutrustning som idagsläget används till bitsocker. Vi har ingen möjlighet att packa vårt bitsocker på någon annan anläggning. Dina synpunkter framförs till vår produktionsledning.

    Hälsar Dansukker
    Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.