Förvaring av sirap

Hej, jag har en flaska ljus sirap som jag förvarat i rumstemperatur i mitt skafferi i ca 10 månader. Kan jag använda den? Jag har läst att vissa rekommenderar kylskåpsförvaring efter att flaskan är öppen. Men det står rumstemperatur på er flaska. Vad gäller egentligen för en öppnad flaska? Tack på förhand.

Kommentarer

  • Hej Eric,

    Vår sirap ska förvaras i rumstemperatur innan och och efter att du öppnat flaskan. Det gör inget om man förvarar flaskan i kylen men vi rekommenderar rumstemperatur. Sirap har så pass hög sockerhalt att den i princip aldrig blir gammal, så som rent socker, vilket gör att du kan använda din sirapsflaska tills den tar slut.

    Trevlig helg,
    Dansukker
    Sofia
  • Hej Sofia

    tack för svaret. 

    Trevlig helg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.