Välkommen till Dansukker Forum. Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.
Dansukker erbjuder ett brett sortiment av olika sockerprodukter både från närproducerade sockerbetor men också från sockerrör. Vi lägger stor vikt vid att inspirera och försöker hela tiden utveckla vårt sortiment så det passar de som är aktiva i köket.
Tack för din fråga.
Det finns ingen omvandlingstabell mellan gelatinblad och Gelésocker Multi. Gelésockret ska kokas tillsammans med den vätska man använder, det räcker alltså inte att som med gelatinblad smälta och blanda ner.
Mängden gelésocker beror på vilken typ av vätska det blandas med. Till ca 4dl vispgrädde används 1 dl gelésocker. Men eftersom du också har i Dulce de leche som är väldigt sött och eftersom jag inte vet vilken mängd som används så kanske jag skulle rekommendera 2/3 dl gelésocker till 4 dl vätska.
Återkom gärna om du undrar något mer.
Vänligen,
Dansukker
Om det är en gelé du ska göra till din tårta kan du följa receptet i länken här.
Vänliga hälsningar,
Dansukker