Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Gelésocker multi

Hej!
Om jag tex. gör en pannacotta och vill göra den på gelésocker multi, ska/kan jag då utesluta det vanliga sockret som står i receptet? Rädd att det blir för sött.

Susanne Modén Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Susanne,

    Om du vill byta ut gelatinblad med gelésocker multi kan du utesluta det socker som står i receptet eller åtminstone reducera mängden beroende på hur söt du vill att panncottan ska bli. Gelésockret är lika sött som vanligt socker.

    Enligt vårt standardrecept på pannacotta har vi 1 dl gelésocker multi på 4-5 dl grädde. Utifrån detta recept kan du räkna ut hur mycket socker du bör ha kvar i receptet. Du kan också följa det recept som står på baksidan av förpackningen.

    Vänliga hälsningar,
    Dansukker

    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.