Hur gör jag pannacotta med Gelésocker Multi?
Hej!
Om jag tex. gör en pannacotta och vill göra den på gelésocker multi, ska/kan jag då utesluta det vanliga sockret som står i receptet? Rädd att det blir för sött.
Om jag tex. gör en pannacotta och vill göra den på gelésocker multi, ska/kan jag då utesluta det vanliga sockret som står i receptet? Rädd att det blir för sött.
Följ inlägget
0
följare
Om du vill byta ut gelatinblad med gelésocker multi kan du utesluta det socker som står i receptet eller åtminstone reducera mängden beroende på hur söt du vill att panncottan ska bli. Gelésockret är lika sött som vanligt socker.
Enligt vårt standardrecept på pannacotta har vi 1 dl gelésocker multi på 4-5 dl grädde. Utifrån detta recept kan du räkna ut hur mycket socker du bör ha kvar i receptet. Du kan också följa det recept som står på baksidan av förpackningen eller i länken nedan:
https://www.dansukker.se/se/recept/pannacotta-se.aspx
Vänliga hälsningar,
Dansukker