Till senaste kommentaren

Hur mycket Gelésocker till min kompott?

Hej! Jag ska göra rabarber kompott som jag sedan ska ha som fyllning i bullar. Den får alltså inte vara ”rinnig” Jag brukar ha 2 dl vanligt socker och undrar nu hur mycket gelesocker jag kan ta istället för att få en fast och bra konstisens?
Mycket tacksam för svar och information!
Mvh Veronica

Kommentarer

  • Hej Veronica,

    Tack för din fråga.
    Kompott kan ju vara lite olika i konsistensen men här kommer ett recept på Jordgubbs- och rabarberkompott som passar att ha i bakverk som ska gräddas. Det går även bra att bara ha rabarber i detta recept.

    Vänliga hälsningar,
    Dansukker
    Sofia
  • Tack för svar, hjälp och receptet! Ska testa detta😀
    Mvh Veronica
  • Gör så och lycka till med ditt bak 😀
    Återkom om du undrar något mer!

    Vänligen,
    Dansukker
    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.