Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Tillverkas all sirap i samma produktionsled?

Hej! Gränsen för att en produkt får kallas glutenfri är idag 20 ppm, vilket ni också skriver som svar på en av frågorna här. Men det finns de som inte klarar denna nivå utan bara klarar produkter med 0 ppm. Därför är det intressant att veta hur produktionskedjan ser ut. Tillverkas glukossirap och brödsirap i samma produktionskedja som annan sirap? Finns det risk att annan sirap har inslag av dessa sorter?
Anna-Karin Rasmussen Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Anna-Karin,

    I dagsläget köper vi in vår glykossirap medan vår brödsirap tillverkas i samma led som övrig sirap. Efter att ha tillverkat brödsirapen rengörs maskiner och utrustning mycket noggrant vilket innebär att allergener inte finns kvar till nästkommande produktion.

    Ha en trevlig tisdag!
    Önskar,
    Dansukker
    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.