Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur kan jag reducera sockermägnden i gelen?

Jag vill gärna ha så lite socker som möjligt i gelen.Hur mycket kan jag reducera mängden? Kan jag använda multisocker,eller vad?

Kommentarer

  • Hej Carra!

    Tack för ditt mail!

    Det är svårt att reducera mängden socker till gelé. Det behövs mycket socker när du gör gelé, eftersom géle endast består av råsaft och socker.
    Jag rekommenderar att du testar en mindre mängd, 2dl råsaft + 1dl Gelésocker Multi och se hur resultat blir, innan du gör en stor sats. Om detta fungerar så rekommenderar jag att du max gör en sats på 1l råsaft och 5 dl Gelésocker Multi.

    Hoppas du får ett bra resultat!

    Vänliga hälsningar
    Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.