Till senaste kommentaren

Hur kan jag reducera sockermägnden i gelén?

Jag vill gärna ha så lite socker som möjligt i min gelé. Hur mycket kan jag reducera mängden och kan jag använda Gelésocker Multi?
(Uppdaterad )

Kommentarer

  • Hej Carra!

    Tack för ditt mail!

    Gelé består endast av råsaft och socker och för att få en fast och hållbar gelé med god smak krävs det ganska mycket socker. Därför är det svårt att reducera mängden socker.

    Jag rekommenderar att du testar en mindre mängd, 2dl råsaft + 1dl Gelésocker Multi och se hur resultat blir, innan du gör en stor sats. Om detta fungerar så rekommenderar jag att du max gör en sats på 1l råsaft och 5 dl Gelésocker Multi.

    Hoppas du får ett bra resultat!

    Vänliga hälsningar
    Ann-Louise
    (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.