Måste man koka Gelésocker Multi för att den ska verka?
Hej!
Måste man koka gelesocker? Ska ha frysta jordgubbar i tårtfyllning och det blir ofta för blött. Tänkte röra i lite gelesocker. Hjälper Det?
Måste man koka gelesocker? Ska ha frysta jordgubbar i tårtfyllning och det blir ofta för blött. Tänkte röra i lite gelesocker. Hjälper Det?
Följ inlägget
0
följare
Ja man måste koka gelésocker multi minst 30 sekunder för att den ska verka.
Mitt tips är att du gör en jordgubbssylt med vår produkt Syltsocker så att du får en fastare fyllning i tårtan, alternativt gör en jordgubbsmousse på gelésocker multi. Recept på en mindre safts jordgubbsmousse finns i länken nedan:
https://www.dansukker.se/se/recept/rulltaarta-med-jordgubbsmousse-och-lavendelsocker.aspx
Lycka till,
Dansukker
Det är svårt att veta på rak arm men skicka gärna in din reklamation via länken nedan så att vi kan undersöka vad som har blivit fel:
https://www.dansukker.se/se/kontakt/kontakt/reklamation.aspx
Vänligen,
Dansukker
Tack för din fråga.
Det ska vara råsaft när du kokar gelé på gelésocker multi eftersom gelésockret till störst del innehåller socker. Du ska alltså separera saften från bären och sedan koka upp bärsaften med gelésocker multi i 30 sekunder, låta den stelna och så har du sedan en gelé.
Hoppas att din gelé blir god och ha en fortsatt härlig sommar,
Dansukker
Nu ska det bli finfin gelé!
Mvh Elisabet
Vi tackar för din input och då vi med jämna mellanrum kollar över texterna på våra förpackningar får vi se om vi kommer att göra ett förtydligande här.
Ha en solig vecka!
Vänligen,
Dansukker