Hur kan jag rädda min sylt?

Fick hjärnsläpp igår och hällde i sockret tillsammans med svarta vinbären och vattnet och sedan lät allt koka i 15 minuter. Resultatet en lös sylt, inte så där simmig som den brukar bli. Går det att åtgärda misstaget på nåt sätt?

Kommentarer

  • Hej Lena!

    Om sylten inte är för söt kan du alltid koka om sylten med lite syltsocker, då blir den lite mindre lös. Annars är alternativet att tillsätta mer bär.
    Lycka till med din sylt!

    Hälsar Dansukker
    Ann-Louise
  • Tack för snabb återkoppling!
  • Tack för snabb återkoppling! Gjorde både och d v s tillsatte 5 hg mer bär och 5 dl syltsocker. Mycket bra resultat, så där simmig i konsistensen som jag önskade.
  • Hej Lena!

    Så bra att din sylt blev bra!! Njut av sylten & sommaren!

    Hälsar Dansukker
    Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.