Pannacotta med Gelésocker Multi

Hej
Jag har ett recept på pannacotta som säger att grädde, crème fraiche, vanilj och gelatin ska koka ca 20 minuter. Jag vill ersätta gelatinet med Gelesocker men undrar om det kan kokas tillsammans med övriga ingredienser i dessa 20 minuter? Eller kan det innebära att Gelesockret då kokar för längre?
Maria

Kommentarer

  • Hej Maria!

    Tack för ditt mail.
    Om du ska använda Dansukker Gelésocker Multi så rekommenderar jag att du kokar panacottan enligt instruktioner på förpackningen.
    Du behöver inte tillsätta gelatin eftersom Gelésocker Multi innehåller vegetabiliskt geleringsmedel (karragenan och fruktkärnmjöl) och kan användas till en lång rad gelade desserter i stället för gelatin. Gelésockret ger en bra konsistens ihop med både vatten, fruktjuicer och mjölkprodukter – enkel och bekväm att använda!

    Mer information och inspiration kan du läsa mer om på vår hemsida.
    Gelésocker Multi (dansukker.se)

    Hälsar Dansukker
    Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.