Till senaste kommentaren

Ljus farin eller muscovadosocker?

Har ett recept på muffins där det ska vara 2 dl ljus farinsocker och 1 dl strösocker. Muffinsen ska ha en kolaaktig smak. Ska jag byta till muscovadosocker istället för en mer kolaaktig smak eller vad ger mest kolasmak? Är doseringen densamma på muscovadosocker?
Sara Svartvik Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Sara,

    Jag tycker absolut att du ska byta ut farinsockret med vårt ljusa muscovadorörsocker om receptet säger "muffins med kolaaktig smak". Vårt ljusa muscovadorörsocker har mer smak av kola än farinsockret. Doseringen är densamma, ta 2 dl ljust muscovadorörsocker och 1 dl strösocker.

    Lycka till med bakningen,
    Dansukker
    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.