Till senaste kommentaren

Mängden vaniljsocker i äppelgelé med Calvados

Hur ska receptet läsas avseende vaniljsockret; ska det vara 1 tsk per kg (sura) äpplen eller 1 tsk per dl avrunnen saft? Det är väl 2 kanelstänger och 2 stjärnanis per kg (sura) äpplen?
1 kg sura äpplen
1/2 liter vatten
2 kanelstänger
2 stjärnanis
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
Dansukker Gelésocker Multi, 1 dl per dl avrunnen saft
5 cl Calvados

Kommentarer

  • Hej Stellan!

    Tack för ditt mejl och din förfrågan.
    Det är 1 tsk Vaniljsocker per kg äpple.
    Det är 2 kanelstänger och 2 stjärnanis per kg äpple.

    Lycka till med din Calvados!
    Hälsar Dansukker
    Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.