Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan jag byta ut Muscovadosocker med Strösocker?

I receptet står muscovadosocker i en kaka (typ sockerkaka). Kan jag ta vanligt strösöcker och vad blir skillnaden?
Margareta Halvarsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Margareta,

    Tack för din receptfråga.
    Det går bra att byta ut muscovadorörsockret med vanligt strösocker men det kommer att skilja sig i smaken. Vi har två sorters muscovadorörsocker, ett mörkt med smak av lakrits och med en fyllig karaktär och ett ljust muscovadorörsocker med smak av karamell och smörkola. Dessa två sockerprodukter sätter lite roligare och godare prägel på kakan i jämförelse med vanligt strösocker men det går absolut bra att använda strösocker istället.

    Vänligen,
    Dansukker
    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.