Sega nötkakor

Jag vill att mina nötkakor skall bli sega. Hur gör jag? Skall baka åt en vän, som säger att hans mammas nötkakor var sega. Hur gjorde man förr för att få nötkakorna sega

Kommentarer

  • Hej Barbro!

    Tack för ditt mail och din förfrågan.
    Jag har lite svårt att förhålla mig till din fråga då jag inte vet vilket recept du refererar till.
    Ett enkelt svar på din fråga är - oberoende av vilket recept du använder - är att korta ner baktiden i ugnen och därmed får du en något segare nötkaka. Använd gärna ljus sirap till kakorna så ökar din chans till att kakan blir lite segare.
    Du får testa lite när du bakar kakorna och ta ut någon/några innan angiven baktid.

    Lycka till med kakorna!

    Hälsar Dansukker
    Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.