Till senaste kommentaren

Vad är hållbarheten på picklade grönsaker?

Hej! Det står i ett av era recept att picklade grönsaker håller i flera månader i kylen. Jag undrar om det även gäller om man blandar i  råa rotfrukter och grönsaker, alltså som inte kokats/blancherats utan man bara häller över den heta lag? Hur långe håller en sådan inläggning då burken öppnats?
Med vänlig hälsning
Malin
(Uppdaterad )

Kommentarer

  • Hej Malin,

    Tack för din fråga.
    Det går alldeles utmärkt att koka lagen och häll den över de råa grönsakerna/rotfrukterna och sedan försluta glasburken och ha den stående i ett par månader. En öppnad burk har cirka 1 månads hållbarhet.

    Lycka till med ditt picklande,
    Dansukker
    Sofia
    (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.