Rylltårta med jordgubbsmousse

Hej
Jag undrar om det är 1 dl vispad eller ovispad grädde till moussen

Kommentarer

  • Hej Annette!

    Tack för ditt mail.
    Till moussen använder du 1 dl ovispad grädde, som du vispar upp och sedan vänder ner i den kalla jordgubbsgelén.

    Jordgubbsmousse
    100 g jordgubbar
    1/2 dl Dansukker Gelésocker Multi
    1 tsk Dansukker Vaniljsocker
    1 dl vispgrädde (vispas och vänds ner i den kalla jordgubbsgelén)
    Se hela receptet på ​https://www.dansukker.se/se/recept/rulltaarta-med-jordgubbsmousse-och-lavendelsocker​​​

    Lycka till med din jordgubbsmousse!
    Hälsar Dansukker
    Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.