Till senaste kommentaren

Fel på förpackningen av snabbitsocker

Varför har ni gjort om paketen? Nu kan man ju inte hälla ur bitarna i en skål,utan man får plocka ur dem😡. Ingen bra idé 😡

Kommentarer

 • Hej Annica!

  Tack för ditt mejl och din feedback.
  Vad tråkigt att du inte tycker om vår nya förpackning. Skiftet till ny förpackning beror på att vi flyttar produktionen till en annan fabrik och har anpassat förpackningen efter produktionsutrustningen. Förpackningen kommer inte ändras utan förblir så här framöver. Med förhoppning om att med vår nya förpackning med tiden kommer kännas bättre!

  Hälsar Dansukker
  Ann-Louise
 • Hej,
  Håller med Annika, helt värdelös förpackning. Och framtiden med denna förpackning kommer inte kännas bättre, för det GÅR INTE att hälla över bitarna från förpackningen till en skål. Och om ni har missat marknadsundersökningen så kan jag killgissa att mer än 75% av sockeranvändarna häller över i skålar. Slutsats, ni har köpt in fel produktionsutrustning i den nya fabriken.

  Kanske rimligt att ompröva förpackningen?
 • Hej John!
  Det är tråkigt att höra att det blir besvärligt att hälla upp i en skål.
  Vi tar så klart era kommentarer vidare till produktionsavdelningen.
  Vänliga hälsningar, Dansukker
  Pernilla
 • Hej!
  Jag håller helt med alla som skrivit och klagat på den nya förpackningen. Den är tyvärr helt värdelös!

 • Totalt värdelös förpackning. Dessutom finns det sedan flera veckor inget snabbitsocker alls i butiken, restnoterat är svaret. Varför? Och återuppta snarast leveranserna av den gamla riktiga förpackningen!
 • Hej, av olika anledningar har vi haft problem med produktionen med snabbitsocker är dock på väg ut till butik och bör finnas på hyllan redan nu eller inom de närmaste dagarna. Vad gäller den nya förpackningen så tar vi emot era klagomål och åsikter om att den är betydligt sämre än den tidigare, och tycker givetvis att det är tråkigt att många av våra konsumenter känner så. Det finns dock ingen möjlighet att återgå till den gamla av en mängd olika anledningar. På grund av omstruktureringar flyttades produktionen och iom det togs en ny förpackningsmaskin i bruk.
  Hälsningar, Dansukker
  Pernilla
 • Instämmer med ovanstående kritik av förpackningen. Dessutom är öppningen nu placerad på långsidan,  så en öppnad kartong nu måste förvaras liggande, för att sockerbitar och strösocker inte ska rinna ut. Detta innebär att den tar upp 3-4 gånger större skåpyta än tidigare. Den gamla förpackningen var bra, den nya tycks vara konstruerad av någon som aldrig arbetat i, eller ens vistats i ett kök.

 • Håller med! Jag har köpt Snabbitsocker under många år. Helt plötsligt när jag senast köpte det var paketet ”liggande” istället för som alltid tidigare stående. Jag undrar varför? Vad är fördelen med att ändra? Är det meningen att man ska sätta fram hela paketet på bordet? Jag tror de flesta har en sockerskål som man sätter fram och fyller på med socker då och då. Det är inte trevligt att ha ett paket framme om man dukar fint. Med det gamla paketet var det lätt att tömma över bitar till en skål. Med det nya får man plocka över bitar med en sked, det tar tid! Försöker man tömma så ramlar massor med bitar ut på bordet. Är det bara för ändringens egen skull ni ändrat eller har ni nån bra anledning till att försämra för konsumenterna? Nu blir det strösocker för mig, det kan jag i alla fall tömma ur från paketet till sockerskålen.
  Mvh f d bitsockerköpare.

 • Hej !
  Tycker också att den nya förpackningen är kass.
  Kommer inte att köpa ert socker mer,
  det får bli en annan tillverkare
  Lundahälsningar Jill

 • På den gamla förpackningen står svenskt snabbitsocker och att betorna odlas på svenska åkrar. Det är borttaget på den nya förpackningen. Då tolkar jag det som att betorna inte odlas i Sverige längre.
 • Hej,
  det stämmer, snabbitsocker tillverkas inte längre av svenska betor då vi flyttat produktionen till vår koncernfabrik i Tyskland.
  Vänliga hälsningar, Dansukker
  Pernilla
 • Hej!
  Om man upplever att den nya förpackningen på Dansukker Snabbitsocker 1 kg tar för stor plats i skafferiet kan man köpa den mindre versionen som är 500g.
  Hälsningar, Dansukker
  Pernilla
 • Den nya förpackningen är värdelös. Den tar stor plats och är otymplig. Den mindre förpackningen har inte alla affärer så är ett dåligt förslag. Förstår inte hur man tänkte när man designade den nya. Sen att ni viftar bort kritiken med att ni inte kan återgå till den gamla fick mig att bestämma att köpa annat märke i fortsättningen.
 • Håller med om att den nya 1 kg förpackningen är värdelös. Ur alla anförda aspekter. Det begriper t o m den dummaste. Det är riktigt att man kan köpa 1/2 kg förpackningar i stället, till ett högre kilopris förstås.
  Intressant att inga svenska betor används. Vart tar sockret från Örtofta sockerbruk vägen? Till matindustrin?
 • Håller fullständigt med!
  Den nya förpackningen är usel! Tar upp en hel hylla i skåpet, och jag måste plocka ut bitarna en och en! Köpte en liten förpackning för att se om det blev lättare, men måste fortfarande plocka.... dessutom rinner allt löst socker ut i skåpet när man tar tag i paketen.

  Med vetskapen nu om att sockret inte längre är svenskt, tror jag att jag tar en funderare på om jag efter 50 år ska byta märke på alla sockerprodukter jag använder. Synd!

 • Håller med den nya förpackningen tar för stor plats och en mindre förpackning är inget alternativ. var tvungen att möblera om i skåpet för att få in den nya. funderar på om jag ska sluta med socker för att slipa problemet

 • Jag håller helt och hållet med, den nya förpackningen på snabbbitsockret är helt värdelös. Skrymmande och omöjlig att hälla ur.
  Känns inte så bra att behöva gräva med händerna för att fylla på sockerskålen.

 • Den nya förpackningen är totalt värdelös!
  Det går inte att hälla ut sockerbitarna utan att man har socker överallt. Men måste plocka ut dem för hand.
  Dessutom tar förpackningen mycket större plats eftersom den måste stå på sin botten, annars rinner det ut socker i hela skåpet!
  Det här har ni inte riktigt tänkt över innan ni lanserade den. Gör om och gör rätt.
 • Jag håller med övriga som framfört klagomål avseende den nya förpackningen för snabbitsocker som nu dessutom inte innehåller svenskt socker. Kommer att byta till något svenskt sockeralternativ.
  Årets förpacknings-Kalkonpris får gå till Dansukker.
 • Den nya 500 grams förpackningen är värdelös. Svårt att få ut sockerbitarna eftersom locket inte öppnar helt. Bitarna längs sidorna och baktill måste pillas ut. Gå tillbaks till den gamla förpackningen. Slutar tillsvidare köpa ert socker.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.