Snabbitsocker

Varför har ni gjort om paketen? Nu kan man ju inte hälla ur bitarna i en skål,utan man får plocka ur dem😡. Ingen bra idé 😡
Annica

Kommentarer

 • Hej Annica!

  Tack för ditt mejl och din feedback.
  Vad tråkigt att du inte tycker om vår nya förpackning. Skiftet till ny förpackning beror på att vi flyttar produktionen till en annan fabrik och har anpassat förpackningen efter produktionsutrustningen. Förpackningen kommer inte ändras utan förblir så här framöver. Med förhoppning om att med vår nya förpackning med tiden kommer kännas bättre!

  Hälsar Dansukker
  Ann-Louise
 • Hej,
  Håller med Annika, helt värdelös förpackning. Och framtiden med denna förpackning kommer inte kännas bättre, för det GÅR INTE att hälla över bitarna från förpackningen till en skål. Och om ni har missat marknadsundersökningen så kan jag killgissa att mer än 75% av sockeranvändarna häller över i skålar. Slutsats, ni har köpt in fel produktionsutrustning i den nya fabriken.

  Kanske rimligt att ompröva förpackningen?
  John
 • Hej John!
  Det är tråkigt att höra att det blir besvärligt att hälla upp i en skål.
  Vi tar så klart era kommentarer vidare till produktionsavdelningen.
  Vänliga hälsningar, Dansukker
  Pernilla
 • Hej!
  Jag håller helt med alla som skrivit och klagat på den nya förpackningen. Den är tyvärr helt värdelös!

  Laila
 • Totalt värdelös förpackning. Dessutom finns det sedan flera veckor inget snabbitsocker alls i butiken, restnoterat är svaret. Varför? Och återuppta snarast leveranserna av den gamla riktiga förpackningen!
  Christer
 • Hej, av olika anledningar har vi haft problem med produktionen med snabbitsocker är dock på väg ut till butik och bör finnas på hyllan redan nu eller inom de närmaste dagarna. Vad gäller den nya förpackningen så tar vi emot era klagomål och åsikter om att den är betydligt sämre än den tidigare, och tycker givetvis att det är tråkigt att många av våra konsumenter känner så. Det finns dock ingen möjlighet att återgå till den gamla av en mängd olika anledningar. På grund av omstruktureringar flyttades produktionen och iom det togs en ny förpackningsmaskin i bruk.
  Hälsningar, Dansukker
  Pernilla
 • Instämmer med ovanstående kritik av förpackningen. Dessutom är öppningen nu placerad på långsidan,  så en öppnad kartong nu måste förvaras liggande, för att sockerbitar och strösocker inte ska rinna ut. Detta innebär att den tar upp 3-4 gånger större skåpyta än tidigare. Den gamla förpackningen var bra, den nya tycks vara konstruerad av någon som aldrig arbetat i, eller ens vistats i ett kök.

  Lars Ericsson
 • Håller med! Jag har köpt Snabbitsocker under många år. Helt plötsligt när jag senast köpte det var paketet ”liggande” istället för som alltid tidigare stående. Jag undrar varför? Vad är fördelen med att ändra? Är det meningen att man ska sätta fram hela paketet på bordet? Jag tror de flesta har en sockerskål som man sätter fram och fyller på med socker då och då. Det är inte trevligt att ha ett paket framme om man dukar fint. Med det gamla paketet var det lätt att tömma över bitar till en skål. Med det nya får man plocka över bitar med en sked, det tar tid! Försöker man tömma så ramlar massor med bitar ut på bordet. Är det bara för ändringens egen skull ni ändrat eller har ni nån bra anledning till att försämra för konsumenterna? Nu blir det strösocker för mig, det kan jag i alla fall tömma ur från paketet till sockerskålen.
  Mvh f d bitsockerköpare.

  Anita
 • Hej !
  Tycker också att den nya förpackningen är kass.
  Kommer inte att köpa ert socker mer,
  det får bli en annan tillverkare
  Lundahälsningar Jill

  Jill
 • På den gamla förpackningen står svenskt snabbitsocker och att betorna odlas på svenska åkrar. Det är borttaget på den nya förpackningen. Då tolkar jag det som att betorna inte odlas i Sverige längre.
  Gertrud Lundkvist
 • Hej,
  det stämmer, snabbitsocker tillverkas inte längre av svenska betor då vi flyttat produktionen till vår koncernfabrik i Tyskland.
  Vänliga hälsningar, Dansukker
  Pernilla
 • Hej!
  Om man upplever att den nya förpackningen på Dansukker Snabbitsocker 1 kg tar för stor plats i skafferiet kan man köpa den mindre versionen som är 500g.
  Hälsningar, Dansukker
  Pernilla

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.