Till senaste kommentaren

Snälla, ge oss vårt pärlsocker tillbaka😊!

Hej!
Har sett tidigare inlägg angående det hårda pärlsockret. I vår familj är problemet detsamma pga att pärlsockret är stenhårt. Chokladbollarna blir inte detsamma med ert pärlsocker utan tillagas alltid med kokos nuförtiden. Sonen sa att det känns om tänderna går sönder...i och för sig är det ju bra för tänderna med kokos men vi saknar pärlsockret som det var förr! Håller tummarna för att det gamla kommer åter!

Vänliga hälsningar,
Chokladbollsfamiljen.

Kommentarer

  • Hej Chokladbollsfamiljen 😀

    Tack för ert meddelande och era synpunkter.
    Vad tråkigt att ni upplever att pärlsockret inte är som ni vill ha det.

    Vi har gjort ändringar under åren men följt upp dessa genom att göra hårdhetsanalyser. Processvariationer och årstidsförändringar kan dock göra att det finns och har funnits en variation i hårdhet under alla år men dessa ryms inom våra ramar av variationer.

    Pärlsockret kan även förändras under förvaring hos er konsumenter vid större variationer i temperatur och luftfuktighet. Om ni har en förpackning hemma som ni upplever som mycket hårt pärlsocker får ni gärna göra en reklamation hos oss. Skicka in informationen via länken nedan:

    https://www.dansukker.se/se/kontakt/kontakt/reklamation.aspx

    Vänliga hälsningar,
    Dansukker
    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.