Svart sirap

I ett recept för danskt rågbröd ingår svart sirap. Vad ska jag välja? Brödsirap eller Mörk sirap.

Kommentarer

  • Hej Mats,

    Tack för din fråga.
    Tyvärr smakar inte brödsirap eller mörk sirap som svart sirap. Den svarta sirapen har mycket kraftigare smak. Men om du ska välja en av dessa produkter när du ska baka bröd tycker jag att du ska välja brödsirap. Brödsirapen innehåller malt och ger en väldigt god smak till ditt bröd.

    Vänligen,
    Dansukker
    Sofia
  • Vart finner man svart sirap ?
  • Hej Patrik,

    Tyvärr finns inte svart sirap att få tag på som konsument utan det är en produkt som endast finns till industrikunder.

    Vänligen,
    Dansukker
    Sofia
  • Det måste ni ändra på. Vi efterfrågar svartsirap i detaljhandelsledet. Det är bara att se till att paketera i samma typ av flaska som övriga
    Med vänlig hälsning,
    Mats


  • Tack för svaret
  • Hej,

    Jag ska skicka era önskemål om svart sirap vidare till våra produktutvecklare så får vi hoppas att produkten kommer på hyllorna i detaljhandeln i framtiden 🙂

    Vänligen,
    Dansukker
    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.