Kan jag använda syltsocker till kompott?
hej!
jag är lite nyfiken på syltsocker och hur man kan använda det till att köra kompotter. Vi använder idag potatismjöl för att justera konsistensen men undrar om syltsocker skulle kunna ha samma funktion. man kan nog säga att vi är ute efter kompotter åt det tjockare hållet för att serveringen ska funka! Inga konstiga bär eller frukter, utan de mest vanligt förekommande.
MVH
johan
jag är lite nyfiken på syltsocker och hur man kan använda det till att köra kompotter. Vi använder idag potatismjöl för att justera konsistensen men undrar om syltsocker skulle kunna ha samma funktion. man kan nog säga att vi är ute efter kompotter åt det tjockare hållet för att serveringen ska funka! Inga konstiga bär eller frukter, utan de mest vanligt förekommande.
MVH
johan
Följ inlägget
1
följare
Tack för ditt mejl.
Du kan använda både syltsocker och gelésocker multi för att få en fast och god kompott. Jag skulle rekommendera att du testar dig fram så att du får den konsistens du själv vill ha men här kommer 2 olika recept som du kan få inspiration från:
Rabarberkompott (dansukker.se)
Jitterbuggare (dansukker.se)
Somriga hälsningar,
Dansukker