Är syltsocker veganskt?
Hej.
Har diskuterat med en vegan om pektinet i syltsockret. Visst är det väl gjort av vegetabilier så att även en vegan kan äta av sylt och marmelad gjorda på syltsocker
MVH Lisbeth
Har diskuterat med en vegan om pektinet i syltsockret. Visst är det väl gjort av vegetabilier så att även en vegan kan äta av sylt och marmelad gjorda på syltsocker
MVH Lisbeth
Följ inlägget
0
följare
Tack för ditt meddelande.
Pektinet i vårt syltsocker utvinns ur citrusfrukter, så det stämmer att en vegan också kan äta dessa sylter.
Vänligen,
Dansukker