Varm eller kall lag över syltade tomater?
Hej!
I ett recept säger ni att man ska hälla en lag över tomaterna. Frågan är bara om lagen ska vara varm fortfarande? Tänker att tomaterna kanske tappar sin spänstighet då...
Receptet jag talar om är följande:
https://www.dansukker.se/se/recept/syltade-cocktailtomater
Bästa hälsningar
Sanna
I ett recept säger ni att man ska hälla en lag över tomaterna. Frågan är bara om lagen ska vara varm fortfarande? Tänker att tomaterna kanske tappar sin spänstighet då...
Receptet jag talar om är följande:
https://www.dansukker.se/se/recept/syltade-cocktailtomater
Bästa hälsningar
Sanna
Följ inlägget
0
följare
Tack för ditt mail och din kommentar. Lagen ska vara varm när du häller den över tomaterna. På så vis får man den konserverande effekten som man eftersträvar i detta recept. Vi ändrar på hemsidan så det är tydligt framöver.
Lycka till!