Vaniljsocker, var kan jag hitta det?

Hej
Jag undrar hur jag kan få tag på ert vaniljsocker. Det är det absolut bästa och jag är såå ledsen att jag inte hittar det nånstans.

Kommentarer

 • Hej Camilla!
  Tack för ditt mail och roligt att höra att du tycker så mycket om vårt vaniljsocker. Tyvärr måste jag meddela att samtliga dagligvarukedjor (nu även Citygross) har tagit bort vårt vaniljsocker från sitt sortiment. Det är tyvärr ingenting vi kan påverka, trots att vi försökt. Vi är verkligen ledsna över att inte kunna erbjuda svenska konsumenter vårt vaniljsocker. Dansukker Vaniljsocker säljs dock fortfarande hos diverse grossister, som te x Menigo, Martin Servera och Svenska Cater. På nätet finns det här: https://outofhome.se/p/?search=vaniljsocker Prova att lägga upp ett konto hos dem och så kan du köpa ett helt kolli, 10 x 140g. Det är tyvärr det enda alternativet som finns just nu.
  Glädjande kan jag ge dig besked att ÖB har tagit in vårt vaniljsocker och det kommer i butik vid årsskiftet.
  Lycka till!
  Pernilla
 • Jag har också letat efter er vaniljsocker. Har klagat hos ICA men ska bli mer högljudd om det då jag inte köper private lable hos någon. Vill ha Dansukkers vaniljsocker. Suck!

 • Hej Christina!

  Tack för ditt mail.
  Nej Dansukker Vaniljsocker 140g finns inte hos ICA. Men som min kollega skriver du köpa vårt vaniljsocker hos ÖB, Överskottsbolaget. Hoppas du har en butik nära dig:)

  Hälsar Dansukker
  Ann-Louise
 • Jag letar också efter ert vaniljsocker, det enda som verkligen smakar vanilj numera. Ser att det bara är konstgjorda smakersättningar nu.
  Ledsen
 • Hej,

  Tyvärr säljs vårt vaniljsocker fortfarande bara på ÖB. Vi hoppas så klart att detta ska förändras i framtiden och försöker hela tiden att sälja in produkten till dagligvarubutikerna igen.

  Vänliga hälsningar,
  Dansukker
  Sofia
 • Jag letade också febrilt efter detta vaniljsocker då det är det bästa av dom som finns men hittade det ingenstans. Men sen till min stora glädje så hittade jag det på Delitea.se så där kan man köpa det, har funnits där ett tag nu så förhoppningsvis så kommer det inte försvinna därifrån. Verkar också vara en ny förpackning i en burk, ska snart själv beställa där då det börjar ta slut här hemma 😀
  Kim
 • Hej Kim,

  Vad kul att du hittade det på nätet, vi arbetar med att få ut produkten i lite andra butiker än de vanliga butikskedjorna eftersom de inte vill ta in den i sitt sortiment. Det stämmer också att förpackningen ändrat design till en cylinderformad förpackning men med samma färger så att den ska vara igenkännbar.

  Tack för att du delade med dig,
  Dansukker

  Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.