Till senaste kommentaren

Varför är era Glykossirap utvunnit på vete?

Varför är era Glykossirap utvunnit på vete? Så många som inte kan använda den pga veteallergi.

Önskar en flytande glukos gjord på sockerbeta.
(Uppdaterad )

Kommentarer

  • Hej Helena,

    Tack för din fråga.
    Eftersom glukossirap tillverkas från stärkelse kan den inte vara baserad på sockerbeta. I vårt fall använder leverantören stärkelse från vete och det är väldigt sällan vi får kommentarer om det.

    Vi tar till oss din synpunkt och tackar för att du engagerar dig.

    Vänliga hälsningar,
    Dansukker 


    Sofia
  • glukossirap
    Hej
    Kan man rekommendera den till som har diabetes? Du vet araber har bakelse med mycket sirap men eftersom man har diabetes så går inte använda den sirap vi har på arabiska
  • Hej Sara,

    Tack för din fråga.
    Nej denna produkt är inte för diabetiker.
    Vill du ha något som kan ersätta sirap i söta bakverk är mitt tips att du kontaktar en dietist som kan berätta vad som är lämpligt att äta då detta inte är vårat specialområde.

    Ha en härlig eftermiddag!
    Vänligen,

    Dansukker
    Sofia
  • Hej!
    Läste tidigare frågor ang vetebaserad glukossirap. Jag är oxå sädesslagsintolerant, så då blir allt med glukossirap uteslutna. Varför inte göra det på majsstärkelse som ett glutenfritt alternativ?!
  • Hej Anne!

    Tack för ditt mail och din förfrågan.
    Eftersom Dansukker Glykossirap innehåller mindre än  20 ppm (20 mg/kg) gluten kan man enligt Codex Alimentarius ange den som glutenfri och produkten kan därmed användas även för glutenintoleranta. Majs är uteslutet eftersom det inte är GMO-fritt som vete är.

    Hälsar Dansukker
    Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.