Välkommen till Dansukker Forum. Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.
Dansukker erbjuder ett brett sortiment av olika sockerprodukter både från närproducerade sockerbetor men också från sockerrör. Vi lägger stor vikt vid att inspirera och försöker hela tiden utveckla vårt sortiment så det passar de som är aktiva i köket.
Det ska gå bra att baka med syltsocker men tänk på att det kan ge en lite annorlunda smak, lite citrus på grund av citronsyran. Vi rekommenderar dock framför allt att man använder syltsockret till syltning eftersom vi inte kan garantera att kakorna blir lika bra med syltsocker som andra sockerprodukter.
Lycka till med bakningen!
Vänligen,
Dansukker
Tack på förhand hälsningar från mig Sissi
Eftersom jag aldrig har testat att göra nougat på syltsocker i provköket kan jag inte garantera att resultatet blir lika bra som med vanligt socker men förmodligen går det att byta ut de två produkterna. Däremot ger det inte bättre hållbarhet än med vanligt socker så av den anledningen tycker jag inte att du ska byta ut strösockret.
Vänliga hälsningar,
Dansukker
Vad tråkigt att svinbärsgelén inte blir som den brukar.
Vi rekommenderar inte syltsocker till gelékok eftersom resultatet inte helt säkert blir bra. Vår rekommendation är att använda vår produkt Gelésocker Multi vid mindre satser gelé. Se recept på baksidan av förpackningen eller i länken nedan:
https://www.dansukker.se/se/recept/basrecept-gele.aspx
Vänligen,
Dansukker
Det går jättebra att använda strösocker till kaffe eller te om du tycker att det är gott.
Ha en bra dag!
Vänliga hälsningar,
Dansukker