Finns sockerbetsfiber som djurfoder?

Hej!
Vad jag förstår produceras inte längre Fibrex som livsmedel. Då är frågan om det finns som djurfoder? Eller är de närmaste betfor, fast då får man stå ut med lite melass?

Kommentarer

 • Hej Inger,

  Tack för dina frågor.
  Det stämmer att vi inte längre producerar Fibrex. Vi tillverkar fortfarande Betfor och HP-Massa som djurfoder men dessa går inte att ersätta Fibrex med utan detta tillverkas endast som djurfoder.

  Vänliga hälsningar,
  Dansukker
  Sofia
 • Saknar fibrex/arg och besviken kund
 • Hej Carina,

  Tack för din åsikt. Jag förstår dig och det är tråkigt när en produkt som man tycker om försvinner ur sortimentet.

  Vänliga hälsningar,
  Dansukker
  Sofia
 • Hej nu lanserar Finax finmalen fibrex. Om de tycker det finns en marknad varför slutade ni med Fibrex! För på marknaden finns inget som är som Fibrex. Fiberhusk beter sig som gele och havregryn är mycket kalorier i, vilket man slipper om man använder Fibrex. Hoppas ni tänker om?
 • Hej Barbara,

  Tack för ditt engagemang.
  Anledningen till att vi slutade att producera Fibrex berodde på att den hade svårt att konkurrera med nyare fiberprodukter. Finax produkt är ju finmalen jämfört med vår som var i flingform och vi kan bara hoppas att denna produkt håller på marknaden, vilket tyvärr är svårt.

  Testa gärna pofiber istället för de alternativ du föreslagit, som du inte tyckt om. Det är också en finmalen produkt men med samma sammansättning av fibrer som fibrex hade.

  Vänligen,
  Dansukker
  Sofia
 • En anledning till att produkten inte var så populär kan ju vara att förpackningen såg ut att vara designad på 90 talet och inte tilltalar så många då man inte förstår vad det är för produkt ens. Jag har precis upptäckt fibrex vilket jäkla mirakelpaket! Mår så himla bra! Om fler visste hur bra man mår av att strö fibrex på frukostfilen så skulle det förmodligen sälja betydligt bättre då det dels är fler och fler som blir glutenintoleranta (då fibrer är svårt och få i sig och att känna mättnad på annat) samt att hälsa är mer trendigt än någonsin och produkter som balanserar blodsockret och ger ordentligt med fibrer är riktigt intressant!
 • Hej Emelie,

  Tack för din input! Det kan absolut vara så att förpackningen inte var så tilltalande men vi har under alla de år som produkten funnits i vårt sortiment försökt marknadsföra den och få den att nå ut till konsumenter och industrikunder, men har tyvärr inte lyckats under de senare år. Vi får hålla tummarna att det är något annat företag som testar att tillverka och sälja denna produkt och som lyckas bättre i framtiden.

  Jag förstår att det är jättetråkigt när en produkt man fattat tycke för försvinner ur sortimentet och det är synd att inte fler uppskattat produkten så som du gjort.

  Ha en härlig vecka!
  Dansukker
  Sofia
 • Saknar också Fibrex.

 • Hej och tack för din feedback Ellinor!
  Tyvärr kommer vi inte att återlansera produkten men håll utkik i butik om någon annan producent tar fram en liknande produkt.

  Vänligen,
  Dansukker
  Sofia
 • Förstår inte heller varför en så användbar produkt som Fibrex är, kan plockas bort.Det känns som att när Lchf blev populärt och folk börjar se på sin hälsa på ett nytt sätt så plockas en betydelsefull vara bort för oss.
  Var den för bra?
  Kanske vi skulle använt den istället för sädeslag och det skapar problem för alla stora företag. Allt som är för bra för vår hälsa plockas bort.
  Pengar viktigare än häla ????!!!@

 • Hej,

  Tack för ert engagemang kring Fibrex.
  Under många år kämpade vi för att ha kvar produkten men tyvärr blev det till slut inte hållbart, då tillräckligt stor efterfrågan helt enkelt inte fanns.

  Tack för alla kommentarer och önskemål. Vi tar med oss detta i vårt fortsatta kvalitetsarbete.

  Ha en solig vecka,
  Dansukker
  Sofia
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.