Transporten av Florsocker.

Hej!
Då jag håller på med ett skolarbete undrar jag var ni tillverkar ert florsocker som väger 500g? Jag undrar även hur det transporteras ut till butikerna? Transporteras det med lastbil eller med båt till exempel.
Tack på förhand

(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Stefan,

  Tack för dina frågor.
  Vi producerar och packar vårt florsocker i Danmark sedan transporteras sockret ut med lastbil.

  Vänliga hälsningar,
  Dansukker
  Sofia
  (Uppdaterad )
 • Hej jag håller på med ett skolarbete och undrar hur erat rörsocker som väger 500g tillverkas och transporteras? Om det transporteras långt och om det är med flyg eller något annat typ av fordon.
  Mvh en elev på Helenelundsskolan
 • Hej!

  Tack för dina frågor! Dansukker Rörsocker 500g tillverkas och packas hos vår leverantör, som finns på Mauritius alternativt Malawi. Sockret transporteras sedan till Sverige via båt och sedan med lastbil till våra kunder där sockret sedan finns att köpa i en butik nära dig 😀

  Hälsar Dansukker
  Ann-Louise
 • Hej jag håller på med ett skolarbete, jag undrar hur ni transpoterar era varor till andra länder då det stod i en av era sidor att era varor säljs i norden och baltikum. Ifall de transporteras med lastbil, båt, eller kanke flyg.

  Tack
 • Hej!
  Tack för dina frågor.
  Det beror på vilket socker och var det tillverkas. T ex Dansukker Rörsocker 500g tillverkas och packas hos vår leverantör, som finns på Mauritius alternativt Malawi. Sockret transporteras sedan till Sverige via båt och sedan med lastbil till våra kunder där sockret sedan finns att köpa i en butik nära dig. Florsocker producerar och packas i Danmark sedan transporteras sockret ut med lastbil.

  Pernilla

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.