Ersätter Gelésocker vanligt socker i pannacottareceptet?
Hej! Gäller denna mängd gelésocker oavsett mängden vanligt socker i orginalreceptet? Dvs. ska man tillsätta endast totalt den här mängden gelesocker, och inget vanligt socker, oavsett vad som står i receptet?
https://www.xn--frgorochsvar-ucb.dansukker.se/org/nordic-sugar-sverige/d/hur-byter-jag-ut-gelatinblad-mot-gelesocker-multi-/
Mvh. Lotta
https://www.xn--frgorochsvar-ucb.dansukker.se/org/nordic-sugar-sverige/d/hur-byter-jag-ut-gelatinblad-mot-gelesocker-multi-/
Mvh. Lotta
Följ inlägget
0
följare
Tack för din fråga.
Jag skulle inte rekommendera att ta mer socker än mängden som vi skriver i länken nedan eftersom det blir ganska sött annars. Det är så klart en smaksak och om man gillar mycket sötma så kan man absolut ta mer socker eller om receptet säger farinsocker/muscovadosocker som ger en annan smak så kan man lägga till någon msk av detta socker också. Annars räcker det med 1 dl Gelésocker till 4-5 dl grädde.
Hoppas att detta besvarade din fråga.
Vänliga hälsningar,
Dansukker