Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Sirap

Hej!
Jag undrar vad viskositetskoefficienten ("seghets" konstanten) är för sirap. Jag behöver värdet för en laboration.
Aikaterini Manousidou Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Aikaterini!

    Tack för ditt mail.
    Ljus sirap, som vi har i en 750g flaska, har max 7500 mPas s (vid 20°C) och
    Max 380 mPas s (vid 50°C). Värdena gäller endast för den ljusa sirapen.
    Viskositeten varierar beroende på vilken sirap det är (torrsubstanshalt, TS).Temperaturen på sirapen påverkar också viskositeten. Viskositeten blir lägre när temperaturen stiger (sirapen blir mer lättflytande vid högre temp).

    Hoppas du fått svar som hjälper dig i din laboration!

    Vänligen
    Dansukker

    Ann-Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.